Om oss

Grundidén till Carter & Davis är att fokusera på den individuella kunden

Unika
Möjligheter

CarterDavis är återförsäljare av kommunikationslösningar och webbtjänster – men där slutar likheten med andra återförsäljare.

Med lång erfarenhet från Telekom grundades Carter & Davis 2020 men historien går ända tillbaka till mitten på 90-talet men då under andra namn och former. 

Att ha Carter som din partner innebär att du har tillgång till det bästa som marknaden har att erbjuda men med en enda kontakt. Våra värdegrunder genomsyrar allt de gör och hemligheten till deras framgång är deras genuina intresse att hjälpa företag att förstå ny teknik och att utnyttja den på bästa sätt. På så sätt blir kunden ännu mer konkurrenskraftig inom sitt eget verksamhetsområde.

Därför är det helt naturligt att Carter & Davis engagerar sig i sina kunder långt mer än vad andra återförsäljare normalt gör.

Våra Medarbetare

Fredrik
Hellberg

Founder

Alec
Ahlgren

Affärsutveckling

David
Javerud

Team Leader Marbella

Andreas
Pinter

Company Success Manager

Alex
Hurtig

Team Manager

Jimmy
Karlsson

Account Manager

Våra
Kontor

Idag befinner vi oss i Lund men även på Spaniens solkust i Marbella.

Carter & Davis lokaler är toppfräscha och vi jobbar i en positiv miljö med mycket energi. Tillsammans är vi ett välmående team som alltid levererar sin budget. Vi arbetar hårt, samtidigt som vi har riktigt kul på jobbet!

Med våra unika platser så ger vi möjligheten till våra medarbetare att arbeta i en trivsam miljö som är ergonomiskt för både kropp och knopp. Vårt fokus bidrar till bättre kvalité, både för grupp och personliga mål då det finns större utrymme för varje enskild individ. Vi vill skapa en unik arbetsplats där varje medarbetare förstår sin viktiga roll för företaget